Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ADVENTER & FISHING

ADVENTER & FISHING DARK SHADOW AND BLACK

Мъжки туристически панталони Код: 207049
НОВО
Цвят тъмносиво (тъмносиво / черно)
Размер:
Изберете си
S
M
L
XL
XXL
Размер:
Изберете си

Налично

199,90 лв.
Избери размер
S
M
L
XL
XXL
Описание
Импрегнираните панталони Adventer & fishing DARK SHADOW AND BLACK имат водоустойчивата и добре дишаща конструкция, която се грижи ...
Описание

ADVENTER & FISHING DARK SHADOW AND BLACK

Импрегнираните панталони Adventer & fishing DARK SHADOW AND BLACK имат водоустойчивата и добре дишаща конструкция, която се грижи тялото да остане сухо при всякакви условия. Благодарение на импрегнацията дъждовните капки се стичат по тъканта, а плътно залепените шевове ги задържат навън. модерните панталони са  анатомично оформени  и не ограничават движенията , което е оценявано предимно при спорт и излети. Те са съставени от няколко части, а в най-натоварените участъци имат много добре организирани шевове. Панталони прилепват идеално към тялото особено в областта на коленете. Модела на панталоните е с модерна кройка и стои удобно почти на всяка фигура. Тези панталони са допълнени с осем джоба. Двата джоба на гърба, на бедрата и отстрани се закопчават с по-дълъг цип с пластмасово кубче в края. Издърпването на ципа е удобно и от по-дебели пръсти. Отвора при ципа се закопчава с голямо копче и ципа е защитен с платка от външната страна. Към панталоните се предлага допълнително копче. В задната част на талията панталоните са пристегнати с ластик, което ги прави удобни дори когато седите или се движите. В областта на бедрата имат проветряваща мрежа. Регулирането е на ширина и с помощта на лента от велкро. Крачолите могат  също да се разкопчават около глезена, което ще бъде оценено предимно при обуването на високи обувки или при преминаване на реки.
  • анатомично оформени
  • осем джоба
  • проветряваща мрежа
  • регулиране на краищата на крачолите с помощта на велкро лента
  • права кройка
  • стандартна дължина

Характеристика

Материал
60%памук, 40 % полиестер
Материал 1
92 % найлон, 8 % еластан
Външни джобове
8
Код на продукта
207049
Код на доставчик
MPAB658990AF
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
ADVENTER & FISHING