За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 12
0x
BRUDER

BRUDER JOHN DEERE 127OG

Комбайн Код: 215338
Цвят микс
Размер os

Налично

От 26.9. до 27.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
149,90 лв.
Описание
John Deere има дълга история в горското стопанство. На тази основа комбайните от серия G са проектирани за максимална производителност, ...
Описание

BRUDER JOHN DEERE 127OG

John Deere има дълга история в горското стопанство. На тази основа комбайните от серия G са проектирани за максимална производителност, най-добра достъпност и оптимизирана икономичност. Варианта с 8 колони Bruder Farmer JOHN DEERE 1270 G предлага максимална стабилност и възможност за изкачване по труден терен. Кабината на шофьора може да се върти на 360°, вратите могат да се отварят и може да постави фигурката на работника (продава се отделно) в изключително модерната пилотска кабина. Прозорците на кабината са изработени от безцветна и неразбита пластмаса. Шасито е оборудвано с въртящи се оси и профилни гуми за трудни терени. Подвижната глава за прибиране на реколтата е монтирана на напълно подвижно рамо на крана и е оборудвана с подвижни клещи, транспортни ролки и режещ апарат. Тялото на крана се върти на 190 °. Децата могат да започнат да си играят и да добиват дървесина веднага, тъй като комплектът включва дънер на дърво с подвижна основа.
  • вариант с 8 колони
  • кабината може са завърта на 360°вратите се отварят
  • прозорците на кабината са изработени от безцветна и неразбита пластмаса.въртящ се
  • сваляща се глава за реколтата
  • подвижни клещи за захващане
  • тялото на крана се върти на 190 °°мащаб: 1:16

Характеристика

Възраст
4+
Код на продукта
215338
Код на доставчик
1072BRUD02135
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
BRUDER