За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
BRUDER

BRUDER MAN TGA

Паяк с теренна кола Код: 215348
Цвят жълто (жълто / червено / черно)
Размер os

Налично

От 25.9. до 26.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
119,90 лв.
Описание
Паякът играчка - Bruder MAN TGA е направен в мащаб 1:16 и може да вдигне неправилно паркираният автомобил при игра. Този модел паяк е с ...
Описание

BRUDER MAN TGA

Паякът играчка - Bruder MAN TGA е направен в мащаб 1:16 и може да вдигне неправилно паркираният автомобил при игра. Този модел паяк е с необходимото оборудване за безопасно теглене на превозни средства. Модела се продава заедно с теренната кола. Кранът, който се върти и може да се удължава по желание, с което изпълнява основната си функция и е много лесен за управление. Надстройката има опорни клинове и изваждащи се опори за накланяне, които дават 100% стабилност на напълно натоварен трактор. Паяка с влекач е оборудван с управление на осите, подвижно предно стъкло и капакът при мотора може да се отваря лесно. Освен това автомобилът е оборудван с гуми с твърд профил, които му позволяват да се движи лесно по неравен терен. За да се разширят възможностите за игра, ние препоръчваме да се комбинира със страхотния многофункционален светлинен и звуков модул с четири различни функции: клаксон, сирена, звук на двигателя и мигаща светлина. Изработен е от качествен пластмасов материал, който е еластичен и устойчив на удари.
  • в мащаб 1:16
  • с добавен автомобил
  • въртящ се кран
  • подпорни клинове
  • накланяне на рампата
  • профилни гуми

Характеристика

Възраст
3+
Размери
50 x 25 x 18 см
Код на продукта
215348
Код на доставчик
1072BRUD02750
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
BRUDER