За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 10
0x
BRUDER

BRUDER NEW HOLLAND T7.315

Трактор Код: 215350
Цвят синьо (синьо / черно / сиво)
Размер os

Налично

От 26.9. до 27.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
89,90 лв.
Описание
За модерните земеделци мощните трактори са задължителни към техниката. Затова серията New Holland T7 Heavy Duty е проектирана с оглед на ...
Описание

BRUDER NEW HOLLAND T7.315

За модерните земеделци мощните трактори са задължителни към техниката. Затова серията New Holland T7 Heavy Duty е проектирана с оглед на гъвкавост и здравина. При използване на най-тежкото работно оборудване с новия New Holland може да се развие мощност до 313 конски сили. Това прави трактора достатъчно силен за теглене, култивиране, балиране и транспортиране. По отношение на дизайна, функционалността и качеството новият NEW HOLLAND T7.315 в мащаб 1:16 от Bruder по нищо не отстъпва на оригинала. Кабината на шофьора е напълно остъклена и вратата се отваря лесно. Предлага се и добра видимост към мотора. Отлична управляемост и комфорт при возене са постигнати с люлеещ се мост и удължител на кормилното управление, който може да се прибира през покрива. Благодарение на регулируемия по височина заден съединител могат да се използва за всички ремаркета от серията Professional. Нова сваляща кола е прикрепена и дава възможност за още по-големи забавления. Разбира се, всички селскостопански ремаркета и прикачен инвентар на BRUDER могат да бъдат прикачени към този трактор. Изработен е от висококачествена пластмаса.
  • напълно остъклена кабинка
  • отварящи се врати
  • въртяща се ос
  • разширяване на кормилното управление (възможно през люка на покрива)
  • регулируем по височина заден съединител
  • мащаб: 1:16

Характеристика

Възраст
3+
Код на продукта
215350
Код на доставчик
1072BRUD03120
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
BRUDER