За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
BRUDER

BRUDER NEW HOLLAND

Трактор-фадрома Код: 215351
Цвят синьо (синьо / черно / сиво)
Размер os

Налично

От 25.9. до 26.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
104,90 лв.
Описание
За модерните земеделци мощните трактори са задължителни към техниката. Затова серията New Holland T7 Heavy Duty е проектирана с оглед на ...
Описание

BRUDER NEW HOLLAND

За модерните земеделци мощните трактори са задължителни към техниката. Затова серията New Holland T7 Heavy Duty е проектирана с оглед на гъвкавост и здравина. При използване на най-тежкото работно оборудване с новия New Holland може да се развие мощност до 313 конски сили. Това прави трактора достатъчно силен за теглене, култивиране, балиране и транспортиране. По отношение на дизайна, функционалността и качеството новият NEW HOLLAND T7.315 в мащаб 1:16 от Bruder по нищо не отстъпва на оригинала. Кабината на шофьора е напълно остъклена и вратата се отваря лесно. Предлага се и добра видимост към мотора. Отлична управляемост и комфорт при возене са постигнати с люлеещ се мост и удължител на кормилното управление, който може да се прибира през покрива. За още по-голяма забава за децата към модела в добавена предна фадрома. Благодарение на регулируемия по височина заден съединител могат да се използва за всички ремаркета от серията Professional. Нова сваляща кола е прикрепена и дава възможност за още по-големи забавления. Разбира се, всички селскостопански ремаркета и прикачен инвентар на BRUDER могат да бъдат прикачени към този трактор.
  • напълно остъклена кабинка
  • с предна фадрома
  • отварящи се врати
  • въртяща се ос
  • разширяване на кормилното управление (възможно през люка на покрива)
  • регулируем по височина заден съединител
  • мащаб: 1:16

Характеристика

Възраст
3+
Код на продукта
215351
Код на доставчик
1072BRUD03121
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
BRUDER