За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
0x
Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Колан за бягане Код: 216717
НОВО
Цвят черно (черно / бяло)
Размер:
M/L
M/L
XL/XXL
Размер:
M/L

Налично

От 26.9. до 27.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
99,90 лв.
Избери размер
M/L
XL/XXL
Описание
Коланът за бягане Compressport FREE BELT PRO е разработен между съвместна работа с  елитни бегачи и обикновени бегачи, които ...
Описание

Compressport FREE BELT PRO

Коланът за бягане Compressport FREE BELT PRO е разработен между съвместна работа с  елитни бегачи и обикновени бегачи, които преобразуват раниците за бягане през пролетта на 2018 г.в нов вид колани за бягане. Тези които усъвършенстват първи тази идея са проектантите от марката Compressport !
Това е един голям джоб , в който ще поставиш всичко необходимо- напитки, енергийни барове и особени предмети, а благодарение на високата еластичност на колана предметите в него не се движат по-време на бягане или други спортове.Може да събере няколко енергийни бара, телефон, термо бельо, водоустойчиво яке и много други вещи.
В задната част се намират две силиконово-гумени кукички, който бегачите могат да използват за поставяне на щеки или яке. Освен това  в предната част е допълнена от ластик за добавяне на стартовия номер .
Благодарение на своя ергономичен дизайн и еластичния материал прилепва отлично за тялото и предлага максимална свобода на движенията при бягане..

Free Belt Pro е идеален за съхранение на телефон, ключове по време на тренировки или състезания.

  • може да събере в себе си телефон, термобельо, водоустойчиво яке и много други
  • добро проветряване
  • при дълги дистанции може да се комбинира перфектно с раницата Ultrun S Pack, благодарение на която могат да се разпределят по-добре повече предмети, но и да разпределите много по-добре теглото на всички неща от първа необходимост.

Характеристика

Материал
мрежа, синтетичен материал
Код на продукта
216717
Код на доставчик
CU00011B9031
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 0
Оценки
За марката
Compressport