Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
EDA

EDA ICEBERG COOLBOX 32L

Охлаждаща чанта Код: 205248
Цвят светлосиньо (светлосиньо / бяло)
Размер os

Налично

79,90 лв.
Описание
Идеално допълнение за съхранение на храни в горещите летни дни. Тази охлаждаща кутия Eda ICEBERG COOLBOX 32L дава възможност за ...
Описание

EDA ICEBERG COOLBOX 32L

Идеално допълнение за съхранение на храни в горещите летни дни. Тази охлаждаща кутия Eda ICEBERG COOLBOX 32L дава възможност за предлагане на храна по време на пикник, в къмпинги и на плажове. Подходяща е за пренасяне на много храни и напитки. Здравата дръжка затваря и капака. Цялостната изолация на охлаждащата чанта поддържа охлаждането до 11 часа (промяна от 5° до 15° за до 11 часа, с охлаждащи подложки с общ обем 1300 g, които не са включени в комплекта). Охлаждащата чанта е изработена от материал, който гарантира устойчивост и голяма дълготрайност. За да бъде ефективно охлаждането поставените храни в нея трябва да имат пространство между себе си и предварително да бъдат охладени. Охлаждащата чанта трябва да се отваря само при необходимост и веднага след това да се затваря. Почистването трябва да става с влажна кърпа и накрая със суха. Ако е необходимо, можете да добавите малко течен почистващ препарат, но винаги изплаквайте след това. Пътническата охладителна чанта, когато не се използва трябва да се съхранява отворена.
  • изолация на корпуса и на капака
  • дръжка за лесно пренасяне
  • удобно измиване

Характеристика

Материал
полипропилен
Ширина
41.5 cm
Височина
47 cm
Дълбочина
32.5 cm
Обем
32 l
Тегло
2.3 kg
Код на продукта
205248
Код на доставчик
19710 B.TU/BL CX2
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
EDA