Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
GCI

GCI ROADTRIP ROCKER

Къмпинг стол Код: 205263
НОВО
Цвят синьо (синьо / черно / сиво)
Размер os

Разпродадено

174,90 лв.
Недостъпно в онлайн магазина
Описание
Искаш ли да се чувстваш удобно навсякъде където и да си. S GCI ROADTRIP ROCKER е сгъваем люшкащ се стол за къмпинг , който ще ти дава ...
Описание

GCI ROADTRIP ROCKER

Искаш ли да се чувстваш удобно навсякъде където и да си. S GCI ROADTRIP ROCKER е сгъваем люшкащ се стол за къмпинг , който ще ти дава удобство навсякъде. Това не е обикновен аксесоар за пътувания или къмпинг, той е гаранция, че всеки момент сред природата ще бъде изпълнен с приятни емоции и удобна почивка. Сгъваемият люлеещ се стол е проектиран за любителите на природата, които искат да съчетаят удобствата на дома с приключенията в дивата природа. Благодарение на усъвършенстваният му дизайн и използването на първокласни материали, той предлага не само безпрецедентен комфорт, но също така, голяма издръжливост и дълготрайност. Полюшкването е в ритъма на природата и създава приятни моменти за почивка, независимо дали си на къмпинг, риболовна експедиция или просто си почиваш в градината. Модела предлага лесно разгъване и поставяне. RoadTrip Rocker да се съхранява лесно и да се носи навсякъде, което го прави идеален спътник за всички пътувания. Вече никакви компромиси за удобното сядане. Защо да изберете точно този стол? Защото всеки заслужава да се наслаждава на комфорт и релакс, където и да се намира. Независимо дали си запален приключенец, или просто искаш да се наслаждаваш на спокойни моменти сред природата, този люлеещ се стол е най-добрият избор за теб.
  • леко полюшкване на всякакви повърхности
  • лек, сгъваем и лесно преносим
  • лек дизайн за универсална употреба
  • модерен дизайн
  • транспортен калъф

Характеристика

Материал
полиестер, найлон
Ширина
65 cm
Височина
99 cm
Дълбочина
75 cm
Тегло
5.8 kg
Товароносимост
120 kg
Код на продукта
205263
Код на доставчик
376273
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
GCI