За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
GIMEG

GIMEG 2-STOVE FRS

Котлон с две горелки и запалка Код: 205269
Цвят тъмносиво (тъмносиво / черно)
Размер os

Налично

От 25.10. до 28.10. при Вас с наш транспорт

Доставка
134,90 лв.
Описание
Искате ли да си готвите ястия по време на почивка? С котлона с двете горелки Gimeg 2-STOVE FRS това няма да бъде проблем. Газовия котлон с ...
Описание

GIMEG 2-STOVE FRS

Искате ли да си готвите ястия по време на почивка? С котлона с двете горелки Gimeg 2-STOVE FRS това няма да бъде проблем. Газовия котлон с две горелки е лек и много лесен за използване. Допълнен е с две мощни горелки 2,2 kW за оптимално удобство при при приготвяне на ястия. Котлона разполага със стабилна поставка за тигани, която предлага място за два големи тигана. Благодарение на вграденото електронно запалване на батерията можете безопасно и лесно да запалите устройството. За още по-голяма безопасност неплъзгащите се крачета на дъното на котлона гарантират, че уредът остава стабилно на място.

Този къмпинг котлон има капак, който позволява да го покриете, когато не се използва. По този начин се образува по-голямо място на плота. Капака гарантира че пламъка няма да се избухне! Може да свърже газов уред към газова бутилка с пропан или бутан с помощта на винт или накрайник за запалване на маркуча. След свързването на газта, готвенето може да започне веднага. Когато свършите с готвенето? След което можете много лесно да почистите котлона и емайлираните му части.

  • супер силна защита
  • електрическо запалване на батерията
  • вградена стойка за закрепване на съдове
  • неплъзгащи крачета

Характеристика

Материал
стомана, емайлирани части
Гориво
газ
Мощност
2,2kW (2 горелки)
Ширина
33 cm
Дължина
60 cm
Височина
10 cm
Тегло
3.2 kg
Код на продукта
205269
Код на доставчик
5129680
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
GIMEG