За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 10
0x
HAPE

HAPE CLOUD WITH SOUNDS

Музикална играчка Код: 215386
Цвят микс
Размер os

Налично

От 25.9. до 26.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
46,90 лв.
Описание
Музикалната играчка Hape CLOUD WITH SOUNDS е със светлини и помага при приспиването на децата. Нейната светлина е мека и приглушена. ...
Описание

HAPE CLOUD WITH SOUNDS

Музикалната играчка Hape CLOUD WITH SOUNDS е със светлини и помага при приспиването на децата. Нейната светлина е мека и приглушена. Издърпайте малката червена дъждовна капка и изберете от осемте нежни мелодии и естествени звуци на сърдечен ритъм или валене на дъжд. Със синята дъждовна капка се включват и изключва светлината и звука. Използвайте жълтата капка, за да регулирате интензитета на светлината (ярка, мека или с лек пулс). Музикалното облаче има таймер, който може да се зареди за 20 минути и след това се изключва. Музикалният облак се активира автоматично, когато вашето малко дете се събуди през нощта, включвайки се, за да го успокои и да го увери, че не е само. Милото облаче има усмихнато личице и е направено от дърво. Играчката е безвредна за малките детски ръчички. Комбинацията от материали, звукове и светлини са чудесни за сензорното развитие на детето. Облачето може лесно да се закачи към детската кошарка, столчето за кола и количката. Възможност за регулиране на височината .

  • батерии: 3 x AAAза лесно приспиване
  • 8 приятни мелодии
  • таймер ( зареждане за 20 мин.)автоматично активиране след събуждане
  • може да се закачи към кошарка, столче за кола или количка
  • 3 различни височини

Характеристика

Възраст
0+
Размери
17,5 x 27 x 3,5 см
Код на продукта
215386
Код на доставчик
1088E0619
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
HAPE