За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
3x
Klimatex

Klimatex GENIA

Раница Код: 150441
НОВО
Цвят синьо
Размер os

Налично

От 26.9. до 27.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
74,90 лв.
Описание
Раницата Klimatex GENIA е изработена с много практични аксесоари и е подходяща за планински излети или леки бягания в парка. Областта около ...
Описание

Klimatex GENIA

Раницата Klimatex GENIA е изработена с много практични аксесоари и е подходяща за планински излети или леки бягания в парка. Областта около гърба е запълнена с профилирана EVA пяна, която осигурява удобно прилягане към гърба и достатъчна вентилация. Благодарени на пълнежа ѝ е много лека, лесно се сгъва и отлично се приспособява към формата на гърба. Вещите могат да бъдат съхранявани в няколкото джоба. По-обемистите предмети могат дан бъдат съхранявани в най-големия джоб с цип, в който и малък джоб с цип за дребни предмети с кукичка за ключове. В основното ѝ отделение може да бъде поставена водна система на раменните презрамки. В горната част има още един джоб с цип, а отстрани - два джоба за бутилки, които могат да се регулират с ластик. Цялостният обем на раницата може да бъде регулиран с ластика в предната част. Раменните презрамки са от проветрив материал и тяхната дължина може да се регулира. На всяка от презрамките има джоб за бутилка с ластик и джоб с цип. За по-голяма стабилност на раницата раменните ремъци могат да се закрепят един за друг чрез пристягане с ластик. За по-доброто безопасност при намалена светлина е допълнена и с отразителни елементи.
  • раменни презрамки и заден панел с проветрива мрежа и подплатяване
  • основно отделение с плосък джоб
  • основно отделение с цип
  • малък джоб с цип и подплата от флийс, който съдържа каишка за ключодържателиджобове за бутилки
  • отразителни елементи

Характеристика

Материал
100 % полиестер
Ширина
32 cm
Височина
50 cm
Дълбочина
15 cm
Обем
20 l
Код на продукта
150441
Код на доставчик
GENIA_U23C
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
За марката
Klimatex