За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
0x
Laceto

Laceto CHORRO

Детска каска за колоездене Код: 211318
Цвят синьо (синьо / микс)
Обиколка на глава (51 - 54) CM

Налично

От 12.9. до 13.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
39,90 лв.
Описание
Отлична защита и адреналин: Велосипедната каска CHORRO е модел подходящ за деца. Детската каска за колоездене е основен елемент при каране ...
Описание

Laceto CHORRO

Отлична защита и адреналин: Велосипедната каска CHORRO е модел подходящ за деца. Детската каска за колоездене е основен елемент при каране на велосипед и едновременно с това съчетава безопасност и привлекателен дизайн в един продукт. In-mold конструкция; Каската е изработена с In-Mold конструкция, която отговаря на всички изисквания за безопасност. С нея всяко дете ще има максимална защита. Дизайн за повече адреналин: Синият цвят на каската се допълва от вълнуваща щампа на формула, която ще се хареса на всички млади велосипедисти и любители на скоростта. Удобството винаги е на първо място: Каската има удобна подплата и регулируема обиколка, която можете лесно да регулирате с помощта на колелцето на гърба на каската. Регулирането на каишката под брадата гарантира сигурност и добра защита. Проветряване за комфорт: Каската има общо 17 вентилационни отвора, с които детето ще се чувства комфортно в каската дори през топлите дни. Предните три отвора са допълнени с мрежа, която забранява проникването на насекоми по време на каране. Изберете каската CHORRO за малкото си детенце ,осигурете му добра защита и едновременно с това стилна визия на трасетата за всякакви приключения.

 

Размер: S (51 - 54 см)

  • каската използва In-Mold конструкция:мрежа против насекоми
  • удобна подплата
  • регулируем размер

Характеристика

Конструкция
IN-MOLD
Отвори за проветряване
да( 17)
Сваляща се козирка
не
Регулируем размер
да
Мрежа против насекоми
да
Стандарт
EN 1078
Вътрешна облицовка
да
Тегло
200 g
Код на продукта
211318
Код на доставчик
LT-CH009-BL-S
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Laceto