За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
2x
Laceto

Laceto RAPIDO

Фотохроматични слънчеви очила Код: 206943
НОВО
Цвят черно
Размер os

В склада на магазин

От 15.7. до 16.7. при Вас с наш транспорт

Доставка
104,90 лв.
Описание
Фотохроматични слънчеви очила са подходящи за спортуване, като защитават очите и дават добра видимост. Поляризираните слънчеви очила са ...
Описание

Laceto RAPIDO

Фотохроматични слънчеви очила са подходящи за спортуване, като защитават очите и дават добра видимост. Поляризираните слънчеви очила са чудесен аксесоар за спорт, колоездене и ежедневно носене. PC стъклата имат обработка и автоматино се приспособяват към светлините условия. На силна светлина очилата се затъмняват и филтрират светлината до 92% от слънчевите лъчи. При ниска светлина лещите се осветляват и дават добра видимост. Рамката на очилата REN е от прозрачния високо качествен материал TR-90 и има допълнение от регулируем мост при носа за постигане на максимално удобство. Предлагат отлична комбинация от лъскава материя , която дава стилна визия на модела. За по-голямата дълготрайност на очилата REN се предлагат в твърд калъф с цип и микрофибърна кърпа, която може да се използва за почистване на очилата . Слънчевите очила Laceto RAPIDO се съчетават много добре с велосипедните каски Laceto RAPIDO.
  • червено стъкло REVO (черен вариант, сиво), синьо стъкло REVO (черно-лилаво, бяло-черно, оранжево-черно), огледално стъкло (синьо), зелено стъкло REVO (сиво-черно), златно стъкло REVO (бяло-черно)
  • поляризиращи слънчеви очила
  • слънчев филтър S1-S3
  • регулируем мост на носа

Характеристика

Употреба на стъклата
всеки ден
Рамка
TR90
Светлопропускливост
S1 - S3 (8 - 80 %);
UV филтър
100 % UV
Поляризирано стъкло
не
Код на продукта
206943
Код на доставчик
LT-SS851-P-BK
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 2
Оценки
Категория плаки
Категория плаки
За марката
Laceto