За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Laceto

Laceto SOPRA

Скиорски очила Код: 202793
НОВО
Цвят тъмнозелено
Размер os

Налично

От 28.10. до 29.10. при Вас с наш транспорт

Доставка
99,90 лв.
Описание
Скиорски очила Laceto SOPRA за всички любители на зимните спортове. Идеални са за ползване при каране на ски и сноуборд. Супер комбинацията ...
Описание

Laceto SOPRA

Скиорски очила Laceto SOPRA за всички любители на зимните спортове. Идеални са за ползване при каране на ски и сноуборд. Супер комбинацията от цветове позволява лесно да се съчетаят с останалата част от тоалета. Меката пяна от chinlon защитава очите от сняг и вятър. REVO стъклата са снабдени с anti-fog слой, който предпазва от замъгляване. Отворите в стъклата от своя страна осигуряват безпроблемна вентилация. Лесно регулируемата еластична каишка може да се коригира според потребностите - дали на главата или на каската. Силиконовият слой не позволява разместване на очилата. Благодарение на REVO стъклата с филтър S3 ще може да се насладиш на заснежените писти и в дните с най-силно слънце. Очилата може безопасно да се транспортират в текстилно калъфче, с което същевременно може и да се почистват.
  • REVO PC плака cat.3
  • матова рамка
  • регулируема задна каишка
  • противоплъзгащ силикон

Характеристика

Рамка
петролен цвят
Пропускливост на светлина
S3 (8 - 18 %)
UV филтър
да
Поляризирано стъкло
не
Код на продукта
202793
Код на доставчик
LT-SOPRA-PE
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Категория плаки
Категория плаки
За марката
Laceto