За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
0x
Laceto

Laceto STAR

Спортни слънчеви очила Код: 206937
НОВО
Цвят светло-зелено
Размер os

В склада на магазин

От 15.7. до 16.7. при Вас с наш транспорт

Доставка
79,90 лв.
Описание
Копринено гладките, елегантни и спортни очила са идеален избор онези, които искат да имат удобство за постигане на по-добри резултати и ...
Описание

Laceto STAR

Копринено гладките, елегантни и спортни очила са идеален избор онези, които искат да имат удобство за постигане на по-добри резултати и стилен дизайн. С изключително издръжливите зелени REVO PC лещи от категория 3 тези очила осигуряват максимална защита от вредните UV лъчи и отблясъци, като същевременно увеличават контраста за по-добра видимост. Тяхната лъскава и безцветна -зелена рамка от TR90 е лека и гъвкава , което е прави устойчива на ударите и гарантира издръжливост при всякакви условия. Зелените детайли дават на очилата изтънчен вид, който лесно се съчетава в спортния стил. Моста при носа предлага удобство при носене, което дава възможност за регулиране. Спортните слънчеви очила Laceto STAR са подходящи за всякакви приключения. За по-голяма дълготрайност очилата STAR се предлагат с твърд калъф с цип, който е подходящ за удобно пренасяне. Освен това имат торбичка и кърпичка микрофибър за почистване на очилата.
  • зелено стъкло REVO (светлозелен вариант), червено стъкло REVO (сиво), розово стъкло REVO (синьо-розово), лилаво стъкло REVO (лилаво), синьо стъкло REVO (лилаво)
  • спортни слънчеви очила
  • слънчев филтър S3
  • TR90 (оранжева рамка)
  • регулируем мост на носа

Характеристика

Употреба на стъклата
всеки ден
Рамка
TR90
Светлопропускливост
S3 (8 - 18 %);
UV филтър
100 % UV
Поляризирано стъкло
не
Код на продукта
206937
Код на доставчик
LT-S142-GR
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Категория плаки
Категория плаки
За марката
Laceto