Уважаеми клиенти, поради наводнения в Чешка република е удължена обработка и доставката на всички поръчки извършени чрез онлайн магазина. Извиняваме причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.

За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
NICKELODEON

NICKELODEON I-SIZE TLAPKOVÁ PATROLA CHASE

Детска седалка Код: 215931
Цвят синьо (синьо / микс / тъмносин)
Размер os

Налично

От 23.9. до 24.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
54,90 лв.
Описание
Детска седалка NickelodeonI-SIZE TLAPKOVÁ PATROLA CHASE е подходяща за деца с ръст 125 - 150 сми с тегло 22 - 36 кг. Продуктът е одобрен ...
Описание

NICKELODEON I-SIZE TLAPKOVÁ PATROLA CHASE

Детска седалка NickelodeonI-SIZE TLAPKOVÁ PATROLA CHASE е подходяща за деца с ръст 125 - 150 сми с тегло 22 - 36 кг. Продуктът е одобрен според най-новите стандарти за безопасност ECER129.03 за ползване на седалките на автомобили, съвместими (според данните от производителя на автомобила в ръководството за употреба) със стандарта„i-Size“. Детето се завързва с помощта на 3-точковите предпазни колани на автомобила. Разположението на седалката е непременно по посока на движението. Седалката е изключително издържлива на удари, конструкцията ѝ не се деформира и въпреки това разполага с максимално възможната степен на комфорт. Облегалките за ръцете предоставят на детето удобство при пътуване. Дамаската на седалката може лесно да се свали и да се изпере в топла вода до 30°C. Неподвижните части на седалката може да се изтрият с влажно парцалче.
  • подходяща за деца с височина 125 - 150 см
  • товароносимост: 22 - 36 кг
  • хомологация: ECE R129.03
  • стандарт I-Size
  • дамаска, която може да се пере
  • подлакътници

Характеристика

Материал
подсилен полиетилен
Материал 1
100 % памук
Пълнеж
порест текстил и полиестер
Код на продукта
215931
Код на доставчик
34049
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
NICKELODEON