За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Northfinder

Northfinder ERNESTO

Мъжки скиорски панталон Код: 200921
НОВО
Цвят черно
Размер:
Изберете си
S
M
L
XL
XXL
Размер:
Изберете си

Налично

139,90 лв.
Резервирай
Избери размер
S
M
L
XL
XXL
Описание
Мъжките скиорски панталони Northfinder ERNESTO са комплект със скиорското яке ADRIANO. Неговата водоустойчивост 5 000 мм е с проветривост 3 ...
Описание

Northfinder ERNESTO

Мъжките скиорски панталони Northfinder ERNESTO са комплект със скиорското яке ADRIANO. Неговата водоустойчивост 5 000 мм е с проветривост 3 000 г/м?/24ч. и е подходящо за всякакви климатични условия, като едновременно с това лесно извежда потта от тялото. Допълнен е с подлепени шевове, които предлагат добра защита от влагата. Ламинираната му мембрана ще осигурява защита от намокряне, без да образува запарване и дава свобода на активните движения, без да се задържа потта. За тази цел панталоните са оборудвани и с вентилационен отвор на бедрата с цип, под който има мрежа. Еластичните калци със силиконов захват предотвратяват проникването на сняг в ски обувките. Панталоните имат изолация от синтетичен свободен полар, който е мек и дишащ, имитирайки свойствата на пуха. За разлика от пуха обаче, синтетичният пълнеж е по-устойчив на абсорбиране на влага и не губи изолационните си свойства дори при частично абсорбиране.
  • свалящи се тиранти
  • оформени колене
  • проветряване на бедрата

Характеристика

Материал
100 % полиестер
Воден стълб
5 000 мм
Проветривост
3000 г/м²/24h
Външни джобове
3 (2x странични с цип, 1x заден с цип)
Код на продукта
200921
Код на доставчик
108164-269
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 0
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Northfinder