Уважаеми клиенти, поради наводнения в Чешка република е удължена обработка и доставката на всички поръчки извършени чрез онлайн магазина. Извиняваме причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.

За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
3x
Profilite

Profilite PLUTO

Челник Код: 210245
Цвят черно (черно / тъмносиво)
Размер os

В склада на магазин

От 23.9. до 24.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
19,90 лв.
Описание
Челникът Profilite VENUS е с LED лампи и е идеален за излет с палатки сред природата. Предлага 4 степени за осветяване с помощта на три ...
Описание

Profilite PLUTO

Челникът Profilite VENUS е с LED лампи и е идеален за излет с палатки сред природата. Предлага 4 степени за осветяване с помощта на три кръга COB LED. Те позволяват осветяване в 3 цвята и се превключват с натискането на един бутон. При първото натискане свети с най-силната светлина 150lm бяла LED. При второто натискане жълтите светодиоди стават малко по-слаби, а при последното натискане червените светодиоди започват да мигат в средата. Челника PLUTO обаче позволява специален режим ULTRA - ако задържите бутона за 2 секунди, бялата и жълтата верига светват заедно и яркостта се увеличава значително. 500 mAh литиево-йонна батерия с издръжливост до 12 часа и зареждане с помощта на USB. Благодарение на наклоняването на тялото, може удобно да регулирате фара до необходимия наклон на светлината. Регулируемият еластичен колан е снабден и с декоративни светлоотразителни елементи.
  • мощност (мак.): 3 W
  • различни видове светлина: 3
  • интензитет на светлината: 150 lm
  • времетраене на осветяване - до 12 часа
  • батерия: Li-ion 500 mAh
  • материал: PC + ABS
  • покритие: IP44

Характеристика

Материал
PC + ABS;
Батерия
Li-ion 500 mAh
Време за зареждане
2 часа
Вид крушки
COB LED
Светлинен поток
150 лумена
Времетраене на осветлението
12 часа
Режим на светене
4
Код на продукта
210245
Код на доставчик
PL-PLUTO-BK
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
За марката
Profilite