Уважаеми клиенти, поради наводнения в Чешка република е удължена обработка и доставката на всички поръчки извършени чрез онлайн магазина. Извиняваме причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.

За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
17x
PROGRESS

PROGRESS VENDORA JKT

Дамско хибридно яке Код: 172666
Цвят винен (винен / черно / оранжево)
Размер S

В склада на магазин

От 23.9. до 24.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
114,90 лв. Предишна цена: 134,90 лв.
Предишна цена
134,90 лв.
The original price refers to the previous standard price at which we offered and sold the product for comparison purposes.
Описание
Дамското хибридно яке PROGRESS VENDORA JKT  комбинира в себе си два вида материали.Предната, задната част и качулката са затоплени с ...
Описание

PROGRESS VENDORA JKT

Дамското хибридно яке PROGRESS VENDORA JKT  комбинира в себе си два вида материали.Предната, задната част и качулката са затоплени с качествения пълнеж 3M™ Thinsulate™. Това е много леко изолиращо микровлакно, което може ефективно да задържа топлината на тялото, като същевременно отвежда излишната влага и по този начин осигурява отлични топлоизолационни свойства. Вътрешната подплата е допълнена с техническата подложка Graphene. Ръкавите и задната част са оформени от полиестерна тъкан с микрополар от вътрешната страна, които не само че добре защитават от студа, но и едновременно бързо извеждат извеждат влагата и гарантират максимално удобство на движенията. Пристягащият ластик в долната част на канта дава възможност за лесно регулиране на обиколката и заедно с ластика при при ръкавите запазват топлината при тялото. Якето има в областта при гърдите два джоба с цип, за удобното достигане на предметите в тях, дори и когато на раницата е закопчан красния колан. Светлоотразителните ленти по него повишават безопасността при намалена видимост.
  • оформена предна и задена част- 3M™ Thinsulate™ Extra Warmth
  • отлични терморегулационни качества
  • водоотблъскваща обработка (DWR) без PFC
  • регулируема долна част
  • предни джобове с цип

Характеристика

Материал
88 % найлон, 12 % еластан (Spandex)
Подплата
94,5 % найлон, 5,5 % Graphene
Изолация
3M™ Thinsulate™
Качулка
зашита
Технологии
DWR , GRAPHENE
Код на продукта
172666
Код на доставчик
41VFSS6
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Технологии
Технологии
Оценки 17
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
PROGRESS