За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
SHARP SHAPE

SHARP SHAPE SUSPENSION TRAINING SYSTEM

Окачваща тренировъчна система Код: 138654
Разпродадено
Описание
Уникалната закачваща система Sharp Shape SUSPENSION TRAINING SYSTEM може всеки ефективно да укрепвана на мускулите на цялото тяло с помощта ...
Описание

SHARP SHAPE SUSPENSION TRAINING SYSTEM

Уникалната закачваща система Sharp Shape SUSPENSION TRAINING SYSTEM може всеки ефективно да укрепвана на мускулите на цялото тяло с помощта на собственото си тегло. Системата се състои от ластици, карабинери и катарами, благодарение на които може да се тренира практически навсякъде. Комплекта е поставен в транспортен калъф.Изделието може да се закачи на вратата, на стълбите, за куки или за клон на дърво. Комфортното захващане е гарантирано от меката ръкохватка за ръцете и краката. В зависимост от ъгъла на тялото се увеличава или намалява интензитета на натоварването, затова системата Sharp Shape е допълнена със здрава катарама, която лесно може да регулира до необходимата дължина на ластика и едновременно с това и наклона на тялото.Системата предлага възможности за правенето на много видове упражнения и могат да се укрепят всички мускулни групи. Системата е подходяща също и за рехабилитация и балансиращи упражнения. Предлага заякване на вътрешните мускулни групи , които имат важна роля за стабилността на тялото в естествено положение. В самото начало тази система е била проектирана за използване от американската армия, която е използвала отлично при своите тренировки. Едновременно с това е станала и много харесвана за използване от спортисти и тези които желаят да има здраво тяло.
  • карабинер даващ възможност за инсталиране почти навсякъде
  • трениране със собственото си тегло , което има голяма ефективност
  • меки ръкохватки за ръцете и краката
  • практична чанта , която е част от пакета
  • включени елементи за захващане към врата
  • ширина на захвата- 13 см
  • диаметър на захвата - 3,5 см

Характеристика

Дължина
145 - 248 см
Товароносимост
150 кг
Код на продукта
138654
Код на доставчик
JI0221
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
SHARP SHAPE