За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Spokey

Spokey SOFTI

Постелка за йога Код: 220880
НОВО
Цвят светло-зелено (светло-зелено / зелено)
Размер os

Налично

От 11.10. до 14.10. при Вас с наш транспорт

Доставка
27,90 лв.
Описание
Мини постелката достига под колената и лактите  Spokey SOFTI са изработени от полиуретанова пяна, благодарение на която ...
Описание

Spokey SOFTI

Мини постелката достига под колената и лактите  Spokey SOFTI са изработени от полиуретанова пяна, благодарение на която е много удобна и лека. С нея упражненията ще бъдат приятни и значително по-удобни. Специалната структура на постелката осигурява стабилна опора по време на тренировка,  която едновременно с това  предпазва от ожулвания, натъртвания и болка, които могат да възникнат в резултат на силен мускулен натиск върху определени части на тялото.
  • двойният комплект е подходящ за поставяне под колена , лакти, длани или глава, където могат безопасно да поставят и подпомагат правилната позиция на тялото при правенето на упражнения.може да се използва за йога, пилатес, разтягане или за загряване
  • предпазва от ожулвания, натъртвания и болка, които могат да възникнат в резултат на силен мускулен натиск върху определени части на тялото.

Характеристика

Материал
100 % полиуретанова пяна (пълнеж)
Размер
20 x 20 x 2 см
Код на продукта
220880
Код на доставчик
K943402
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Spokey