За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
TECNIFIBRE

TECNIFIBRE SLASH 125 X-TOP

Ракета за скуош Код: 190872
Цвят бяло (бяло / сиво / черно)
Размер os

Налично

От 26.9. до 27.9. при Вас с наш транспорт

Доставка
329,90 лв.
Описание
Ракетата Tecnifibre SLASH 125 X-TOP се отличава от традиционните ракети, благодарение на ергономията "open core” от новата конструкция, от ...
Описание

TECNIFIBRE SLASH 125 X-TOP

Ракетата Tecnifibre SLASH 125 X-TOP се отличава от традиционните ракети, благодарение на ергономията "open core” от новата конструкция, от която се създава максимална енергичност и много добра визия.Ракетата е изработена с революционната система X-TOP. Рамката няма брониране, предлага 100 % енергичност и има нова конструкция на главата на ракетата, където рамката е изработена от комбинацията на активни влакна създаващи максимална устойчивост и много добра маневреност. Пластмасовата рамка е заменена от комбинация от арамидни влакна, от най-устойчивият на удар материал и PTFE обработка, която подобрява плъзгането и предпазва рамката от триене в пода или стените. Без бронята , ракетата е много по-гладка и прорязва въздуха по-добре с максимална скорост и по-голяма сила на замаха. Благодарение, на сменената пластмаса в ракетата с материал с повече влакна се създава още по-добър замах с по-малко вибрации за постигане на още по-голямо удобство на удара.
  • revoluce X-TOP
  • по-голям контрол
  • по-голяма елегантност и модерна визия

Характеристика

Материал
Graphite
Баланс
362 мм
Кордаж
305 STRING
Параметри на кордажа
14 x 18
Дължина
68.5 cm
Размер на главата
485 cm2
Технологии
X-TOP
Код на продукта
190872
Код на доставчик
7891
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 0
Оценки
За марката
TECNIFIBRE