Уважаеми клиенти, поради наводнения в Чешка република е удължена обработка и доставката на всички поръчки извършени чрез онлайн магазина. Извиняваме причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.

За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
VAVWEAR

VAVWEAR BTAC01

Колан Код: 209251
НОВО
Цвят бежово
Дължина:
Изберете си
M/L
XL/2XL
Дължина:
Изберете си

Налично

43,90 лв.
Избери размер
M/L
XL/2XL
Описание
Колана Vavwear BTAC01 се състои от две части-външна и вътрешна. Катарамата Cobra е с „D“ пръстен и може да издържи до 2267,5 кг върху ...
Описание

VAVWEAR BTAC01

Колана Vavwear BTAC01 се състои от две части-външна и вътрешна. Катарамата Cobra е с „D“ пръстен и може да издържи до 2267,5 кг върху външния колан. Вътрешната част на колана се поддържа от издръжлив ферматекс от първо качество, така че може да се използва в комбинация с вътрешния колан. Вътрешният колан се поддържа от 5-сантиметрова (450 кг) високоустойчива найлонова стойка, лицензиран термопласт YKK -50°/+130° и издръжлив ферматекс 1-во качество, който може да се използва в комбинация с външния колан. Въпреки че, колана BTAC01 е продукт с голяма устойчивост, той не може да се използва като уред. Освен като колан за тактични оръжия, той е предназначен и за закрепване на хора към подемна платформа при извършване на операции с хеликоптер.
  • шевовете са изработени с високо якостни трислойни полипропиленови нишкивъншни и вътрешни джобове
  • Катарама от вида Cobra с "D" ринг

Характеристика

Материал
100 % полиестер
Код на продукта
209251
Код на доставчик
BTAC01-Beige
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
VAVWEAR